کیت الکترونیک

Showing 1–12 of 31 results

  • Behnam kit (1080)

    کیت ولت متر ,آمپرمتر دیجیتال DC

    20,500 تومان

    دقت مدار ولت‌متر: اندازه گیری ولتاژ بین ۰ الی ۲۰۰V ولت DC با دقت ۰٫۱ ولت است‌.

    دقت مدار آمپرمتر: اندازه گیری آمپر بین ۰ الی ۵A آمپر DC با دقت‌ آمپرمتر ۰٫۰۰۱A آمپر است.


  • Behnam kit (1079)

    کیت سوئیچ صوتی(کنترل از راه دور) پرقدرت

    12,000 تومان

    ● کیت‌ سویچ صوتی طرحیست‌ ابتکاری و جذاب‌ با کاربردهای‌ گوناگون‌ در خانه‌ یا محل‌ کار شما و هر جایی‌ که‌ یک‌ دستگاه‌ برقی‌ یا باتری‌دار موجود باشد قابل استفاده است‌.
    کیت‌ سویچ صوتی یک‌ کلید الکترونیکی است‌ که‌ به‌ کمک‌ آن‌ می‌توان‌ انواع‌ دستگاههای‌ الکتریکی‌ و الکترونیکی‌ را برای مدتی روشن کرد، اما با این‌ تفاوت‌ که‌ دیگر لازم‌ نیست‌ به‌ سمت‌ دستگاه‌ رفته‌ و کلید آن‌ را بزنید بلکه‌ در هر کجا که‌ هستید از فاصله‌ دور یا نزدیک‌ تنها با صدای‌ صوت‌ یا زدن‌ کف‌ دستها به‌ یکدیگر دستگاه‌ مجهز به‌ کیت‌ سویچ صوتی را برای مدتی روشن‌ کنید.
    شما با ساختن‌ این‌ کیت‌ نه‌ تنها صاحب‌ یک‌ دستگاه‌ مدرن‌ الکترونیکی‌ می‌شوید بلکه‌ با دستهای‌ توانای‌ خود جادوی‌ الکترونیک‌ را به‌ گونه‌ای‌ موفقیت‌آمیز تجربه‌ می‌کنید.‌


  • Behnam kit (1066)

    کیت بلندگو دستی , مجهز به میکروفن خازنی

    6,500 تومان

    ● کیت بلندگوی دستی یک آمپلی‌فایر صوتی حساس برای تقویت صدای میکروفون خازنی با قدرتی حدود ۲ وات که برای پوشاندن فضای سالنهای کوچک‌، کلاسهای درس‌، مجالس خصوصی و نیز نصب روی اتومبیلهای سواری و مینی‌بوس کاملاً مناسب است.

    ● از این مدار به عنوان اف‌اف یا آیفون یا تلفن داخلی نیز می‌توان استفاده کرد.


  • Behnam kit (1063)

    کیت دزدگیر نوری با آلارم , دفترچه آموزشی و بلندگو

    7,000 تومان

    اساس کار این کیت بر این قرار است، که با قرار دادن کیت در محل کنترل رفت و آمد افراد یا حرکت اشیاء، به محض آنکه شیئی یا شخصی از جلوی چشم دستگاه عبور کند دستگاه به کار افتاده و با برطرف شدن مانع (شیئ یا شخص) صدای کیت قطع می شود.

    از ویژگیهای این مدار ساده‌گی و کیفیت عالی آن است که از سلول حساس فتوسل، چهار ترانزیستور و بلندگوی پیزو (Buzzer) که صدای نافذ و جالبی را تولید می‌کند، تشکیل شده است.


  • Behnam kit (1060)

    کیت آژیر خطر(آژیر حرفه ای ۱۵وات) اعلام خطر دزدگیر

    5,500 تومان

    این کیت همانگونه که از نامش پیداست یک آژیر تک صدا با قدرت ۱۵ وات است. این کیت با قدرت خروجی بالا وبا استفاده از ۵ترانزیستور توانایی راه‌اندازی انواع بلندگوهای معمولی و بوقی (شیپوری) را دارد. ولتاژ کار کیت ۳ الی ۱۲ ولت‌ است. بنابراین‌ قابل‌ استفاده‌ در اتومبیل‌ ، دوچرخه ، موتورسیکلت‌ و انواع‌ دزدگیرها می‌باشد.


  • Behnam kit (1057)

    کیت موزیکال ۴ آهنگ عربی, ترکی, ساراکرو, هپی برزدی

    6,500 تومان

    این بوق ۴ موزیک جالب و مناسب برای زنگ منازل و موسسات تولید می‏کند. هر کدام از صداها را که مایل باشید می ‏توانید انتخاب کنید.این کیت دارای صدایی قوی است و مجهز به آی‏ سی می‏باشد. قابل وصل به هر نوع بلندگو.


  • Behnam kit (1056)

    کیت آمپلی فایر ۲۰ وات استریو

    15,000 تومان

    هسته مرکزی این کیت از آی سی TDA2005 تشکیل شده است و از نظر مشخصات شبیه به آمپلی فایر ۱۰ وات مونو بوده با این تفاوت که قدرت این آمپلی فایر ۲۰ وات استریو (۲*۱۰ وات) میباشد.


  • Behnam kit (1054)

    کیت آمپلی فایر ۱۰وات مونو

    10,000 تومان

    این‌ آمپلی‌فایر که‌ در نوع‌ خود بی‌نظیر است‌ دارای‌ ورودی‌ حساس‌، مصرف‌ بیکاری‌ پایین‌ و صدایی‌ شفاف‌ و های‌فیدلیتی‌ است‌. این‌ آمپلی‌فایر را می‌توان‌ برای‌ تقویت‌ صدای اکثر دستگاههای الکترونیکی به کار برد برای‌ بالاتر بردن‌ حساسیت‌ و امکان‌ تغییر در تون‌ صدا از پری‌ آمپلی‌فایر تون‌کنترل‌ استفاده‌ نمائید. این‌ دستگاه‌ قادر است‌ صدای‌ کامپیوتر، CD ، دک‌، تیونر و نظایر اینها را به‌ خوبی‌ تقویت‌ نماید. این‌ مدار دارای‌ خازن‌ صافی‌، دیود محافظ‌، مقاومت‌ فیوزی‌ و پتانسیومتر کنترل‌ حجم صدا ‌میباشد‌.


  • Behnam kit(1051)

    کیت صوت سنج مونو با ۱۱ دیود نورانی/ دوطرفه

    9,000 تومان

    ● در مدار صوت‌سنج، به هنگام وصل شدن به سیستم صوتی صدا را از دستگاه دریافت کرده و حرکت چشم نوازی را در LEDها به وجود می‌آورد و هماهنگی و رقص متناسبی از نور و صدا به نمایش در خواهد آمد.
    ● این کیت قابل وصل به انواع منابع صوتی مونو (مانند ضبط، واکمن آمپلیفایر، کامپیوتر و …) میباشد. در این کیت تعداد ۱۱ دیود نورانی (LED) متناسب با شدت و ضعف صوت به صورت خطی خاموش و روشن می‏شوند.


  • Behnam kit (1047)

    کیت زنگ موزیکال ۲۲۰ ولت

    6,500 تومان

    از ویژگیهای این مدار ساده‌گی و کیفیت عالی آن است که با طراحی خوب و استفاده از یک آیسی حافظه موزیک ترانزیستور تقویت کننده و بلندگوی پیزو (Buzzer) که صدای جالبی را تولید می‌کند، تشکیل شده است.


  • Behnam kit (1046)

    کیت آیفون دو طرفه / ارتباط داخلی (بوق خبر کننده)

    9,000 تومان

    این‌ کیت‌ که هسته مرکزی آن از آی سی صوتی LM386 و ترانزیستور BJT تشکیل شده است دارای‌ حساسیت‌ بسیار خوبی‌ می‌باشد و قادر است‌ صدا را از فاصله‌ دور با کیفیت‌ خوب‌ دریافت‌ و پخش‌ نماید. این کیت مجهز به‌ مدار خبر کننده‌ دو طرفه، ولوم کنترل حجم صدا و مدار تبدیل‌ کننده‌ بلندگو به‌ میکروفن‌ می باشد ّ، نیاز به‌ میکروفن‌ ندارد‌ و فقط‌ با‌ دو بلندگوی‌ ۸Ω اهم‌ قابل استفاده میباشد.


  • Behnam kit (1040)

    کیت فرستنده FM با جعبه و آنتن مخصوص

    10,000 تومان

    به کمک این کیت‌ می توانید صدای خود را از طریق امواج رادیویی روی باند FM رادیوهای اطراف پخش نمایید . برد این فرستنده ۳۰۰ متر در فضای آزاد ( حداکثر برد مجاز برای فرستندهها ) می باشد . این کیت همراه با جعبه شیک و زیبا ، جاباطری و میکروفون خازنی عرضه میشود.