نقد و بررسی
تایمر پریزی دیجیتالیک تایمر پریز دیجیتال جهت تنظیم روشن شدن پریز برق در ساعات تنظیم شده در تایمر. این تایمر قابلیت دریافت برنامه به صورت هفتگی و روزانه را دارا است.
به عنوان مثال شما قصد روشن کردن دستگاهی را که با تایمر متصل است را در روز دوشنبه و از ساعت ۸:۱۰ صبح الی ۱۰:۳۰ صبح را دارید، با تنظیم ساعت و مشخص کردن روز این امکان فراهم می آید.
به همین ترتیب شما میتوانید ساعت های دیگر و هفت روز هفته را نیز تنظیم کنید.
تایمر دارای یک باطری بک آپ هست تا در صورت رفتن برق، تنظیمات آن از بین نرود.
تایمر پریزی دیجیتال هفتگی HG01E
این تایمر دیجیتالی می تواند جریان برق را در ساعات مشخص قطع و وصل کند.
تنها کاری که باید انجام داد مشخصکردن زمانهای مورد نظر در طول روز و هفته است؛
پس از آن، با اتصال دستگاه برقی به خروجی این تایمر میتوانید با توجه به زمانهای تنظیمشده روی تایمر جریان برق را در زمانهای معین قطع و وصل کنید.
با کمک این محصول در صورت غیاب کاربر تا مدت یکهفته و طبق خواستهی کابر، برق مورد نیاز دستگاه قطع و وصل خواهد شد و دستگاه برقی متصل به تایمر، روشن و خاموش میشود.
کوتاهترین زمان قابل تنظیم در تولید شبانهروز توسط این تایمر، ۱ دقیقه است.
این محصول به یک باتری شارژی مجهز شده است تا در صورت قطعشدن جریان برق برنامهریزیاش پاک نشود.
حداکثر جریان قابل پشتیبانی این تایمر ۱۶ آمپر است
و دارای قابلیت تنظیم ۲۰ برنامه خاموش و روشن کردن در روز با دقت تنظیم ساعت و دقیقه.
آموزش تنظیم تایمر برق دیجیتال هفتگی
اگر با وجود این آموزش همچنان پرسشی داشتید آن را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.
- پیش از هر چیز باید به یاد داشته که معمولا پس از خرید بهتر است تایمر پریزی دیجیتال را مدتی به برق متصل کنید تا باتری داخلی آن به صورت کامل شارژ شود. همچنین اگر صفحه نمایش LCD تایمر روشن نبود، با یک شیئ نوک تیز روی کلید R یا ریست فشار دهید تا صفحه نمایش روشن شود.
- حال باید ساعت تایمر با ساعت و روز جاری تنظیم شود. پس برای تنظیم روی کلید ساعت CLOCK با انگشت فشار داده و آن را نگه میداریم و سپس برای تنظیم روز هفته روی کلیدWEEK، برای تنظیم ساعت روی کلیدHOUR، برای تنظیم دقیقه روی کلید MIN و در صورت وجود کلید ثانیه برای تنظیم ثانیه روی آن فشار میدهیم تا زمان دقیقا تنظیم شود.
- برای برنامه ریزی روی کلید PROG یا TIMER فشار می دهیم تا روی صفحه نمایشگر LCD علامت”ON 1″ به عنوان نخستین برنامه در روز جاری برای روشن شدن دستگاه به نمایش در آید.
- سپس در اینجا ساعت مورد نظر (روشن شدن) را با استفاده از کلیدهای ساعت HOUR، دقیقه MIN تنظیم می کنیم. این ساعت تنظیم شده همان ساعتی است که در این روز جریان برق وصل خواهد شد.
- برای تعیین زمان خاموشی در همین روز یک بار دیگر کلید PROG یا TIMER را فشار میدهیم. این بار برنامه حالت “OFF 1” را نمایش میدهد. ساعت خاموشی مورد نظر را دقیقا مانند مراحل بالا تنظیم می کنیم.
- در مدل پریز تایمر دار دیجیتال ۲۰ برنامه کاربر می تواند برای هر روز ۲۰ برنامه روشن شدن و ۲۰ برنامه خاموش شدن به دستگاه بدهد و در مدل ۸ برنامه ۸ برنامه روشن شدن و ۸ برنامه خاموش شدن.
در پایان باید حالت یا MODE دستگاه مشخص شود که شامل یکی از گزینه های ON یا OFF یا Auto است و با کلید MODE انتخاب می شود. در حالت ON دستگاه همیشه روشن است. در حالت OFF دستگاه همیشه خاموش است و در حالت AUTO دستگاه به صورت خودکار قطع و وصل برق را طبق برنامهریزی انجام شده انجام میدهد.
0دیدگاه